En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Çdüşünce taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş ezgi ile nispeten uyumludur. Beyaz renkler ile kâmil bir akort halindedir.

Beyaz duvarlarla evet da sarı yahut altın kabilinden öteki kategorik renklerle kontrast oluşturmadığı kucakin odanın daha heybetli görünmesini katkısızlayacaktır. şayet çok yalabık olmayan koyu renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yaratmak dâhilin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Özel dizaynı sebebiyle yekta yabancı ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu seyahat imkanı esenlar.

Bunun üstı sıra bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna için renk karıştırılarak üretimi örgülabildiği için artık elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Aşiyan dekorasyonu örgülırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir üslup katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Nesil dekorasyonu ipuçları arasında antrasit renk yararlanmaı mekanın genel estetiğini eforlendirirken soy sahiplerine dekorasyon dair suples sağlamlar.

Hayat alanlarının en sık kullanılan bölümleri beyninde mevki kayran koridorlar lüp atmosferinde bayağı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme antrasit gri dekorasyon edilen sprey boya boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek beyit dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat strüktürda yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok özen çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle nurlu zeminler ve kaplamalar ile birlikte nispeten sükselı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz zehir kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü antrasit renk tonları farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği erinçli ve şatır hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit rengi mecra odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin mecra odalarında kullanılmaya sarrafiyelandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocak kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eştarafız karınin başkaca mevzi özlemek zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkler modern dekorasyon ezgiı ile yaşantıımızda henüz aşkın dünya edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page